Король мертвий, як довго живе цар? Історія того дня, коли команда Неба розчавила пелотон

Сонячне світло у вівторок вранці в барочні фонтани, заснованих на площі Тарб і супроводжують останні хвилини спокою. «Чому вільний день не може тривати довше, ніж 24 години,” з полегшенням Зденек Stybar на Twitter.

Ні, він не зміг. Так скоро Тур підніметься на небеса. У віддалених Піренеях. І врешті-решт, до іспанського кордону, чекаючи для них крутий і довгий підйом, який пелотон Тур з’являється в перший раз.

La Pierre Saint Martin.

уздовж старих дерев’яних стовпів по потужності лінії випускають вершників ще вище, щоб призначатися село, де вівці Beci, де пасуться корови рок, кури бігають між автомобілями і тут…да, ось ззаду навіть свиней на етапі переможцем в.

Не далеко від абатства, де колись жила родина Арамітс.Його найвідоміший член був названий Генрі і став прототипом легендарного літературного мушкетери Араміса.

Таким чином, щоб пальці ніг, панове.

«САМІТ 15,3 км,» оголошує жовтий знак. Так далі від підніжжя пагорба до вершини. Підйом до 10 відсотків болить. Повзуча дорога отримала нове пальто для екскурсії, асфальт все ще падає під колеса машин і іноді втече. Навіть тут, високо в горах, це 26 градусів.

Команда Movistar диктує темп свого лідера Кінтана, але все якраз вчасно. Parta Sky бере на себе ініціативу і незабаром грає у передовій команді сил. Леопольд Кеніг перебігає на 11 кілометрів попереду мети. “У цій спеці я не відчував себе найкращим.Я краще врятую свою силу на завтра “, – говорить він пізніше.

Проте, є з його стабільної Poels, Томас, Porte…і Фрум. . І вони рвуть групу, крім

На наступний день багато з Fallen Stars

Гігантські банери в іншому кутку Extol імена вітчизняних зірок. Але це не день французів.

“Pinot ан difficul”.

“Барді ан difficul.”

“Péraud ан difficul.”

Один за іншим, галочкою диктор французького героя минулого року, які відпасти від лідируючої групи і є «в біді».

Але з його рота звучить занадто, «Нібалі ан difficul!»

Нібалі захищає титул, зникає.Танець навколо нього domestici команди Astana, але воскресити його для них є нездійсненною місією так само, як вони повинні змусити себе закінчити вантажівка, повний каменів. Італійська втрата зростає: хвилина, два, три. Його бос Олександр Винокуров визнає вголос: “Цей тур перемогу”.

Король помер…

…і довго жити (старий і новий) король

<p? > Фрум розтоптав, як непогрішна машину. Вже повіситься Альберто Контадор. Я не можу дихати, відчувати свої ноги, доведений до відчаю подумав іспанець. «Цікаво, скільки сили взяли Альберт Джиро,» говорить він Фрум після стадії.

Крім того, Ван Гардерен, лідер БМК, вже усунені.Попереду були лише три: Froome і Porte of Sky проти Quintan of Movistar.

А потім Фрум, король předloňského рік Tour, засовує ніс у нього за спиною і його австралійський партнер і одержимості Кінтана. Шість кілометрів, що випереджають цілі, єдина!

Наступне можна назвати багатьма виразами. Деструктивна атака. Дробовий удар. Видалення опонентів.

Brit проходить звуження проходу глядачів, чиї рев він звучить як святкового розспів. Новина, яку він отримує на радіо про зростаючу втрату своїх опонентів, для нього ще більш красива. Ні, він навіть не бажає вірити в це.Настільки, що я дійсно робив? «Для мене це незрозуміло, наскільки великі відмінності,» зізнається після König стадії також.

На той час Ленс Армстронг в першій половині туру жоден правитель з такими суперниками, як nepohrál.

Зараз: Все через Sky

Мета ?. Тисячі захоплених глядачів, які obsypali і оточуючих skály.Brit піднімає руки над головою, показують широкою посмішкою, тулиться голову в подиві. «У мене немає слів,” сказав він.

Удар Кінтана в 1:04 хвилин, Ван Гардерен о 2:30 хвилин, 2:51 хвилин на Контадора і Нібалі на 4:25 хвилин!

Просто, коли ви говорите, ці цифри це звучить майже неможливо уявити.

в той момент, перш ніж він почав дряпати Ла П’єр Сен-Мартен, це був тур де Франс з найсерйознішими кандидатами на титул в останні роки.

але заразФантастична четвірка? Або навіть Великий п’ятий? Зараз це Froome – і за ним багато переслідувачів.

Повідці тур майже три хвилини!

Альберто Контадор після стадії придушене. «Я до сих пір не можу дихати», вона каже

Нібалі визнається :. «Сьогодні я не був маленький брат Нібалі з останнього туру»

Кінтана, людина з Анд, розгортає свій традиційний Покер обличчя та каже: “Це було надто спекотно для мене сьогодні. Froome і Sky мають дуже швидкі темпи. Ритм Фрона для мене був надто швидким.Затоплений себе «

Все, здавалося, розглядали три питання:.?

Що сталося з нами Фрум і Sky зробили

Чому ми самі не в змозі

А що в найближчі дні ми ще можемо зробити?

«це був жахливий день для мене, що Фрум продемонстрував свою владу,” говорить іспанська El Pistolero. Його спортивний директор Стівен Де Йонг, однак, відмовляється здатися: «Ми зазнали важкого удару. Але всі ми знаємо, що Альберто є воїном. Ми будемо шукати будь-яку можливість, на кожному етапі, ми намагаємося усунути цю втрату. «

Може бути, тільки Ван Гардерен, єдиними реальними претендентами Frooma є відносно задоволений в той день. “Це могло бути краще, це могло бути гірше.Головне, що я граю на сцені, «говорить він американець в вище мети, де автобус припаркований БМК пагорбів.

У той же час, на автобусі Sky…

Dave Брейлсфорд НЕ висловити здивування з приводу того, що його команда зробила. Задоволення, так. Але дивно? Але все пройшло, як ми планували, чи не так?

«Наш план був залишити перший робочий Movistar. Те, що ми будемо мати кількісну перевагу в передній групі. Це Кінтан, ймовірно, залишиться з нами. Це Кріс це зробить. І все це, нарешті, зроблено, «оспівує спокійний голос.

» Хлопчики, посмішка на камеру, «закликаючи гонщик Sky, комутуючі тренер, старший британський вентилятор в сорочці, на якій робот з Зоряні війни. Це типова футболка.Сьогодні це було в їхньому уявленні робота.

Фрум ви гуляєте на сцені жовту майку. Французький репортер він відразу запитує: «Ви вбили сьогодні в цьому році тур?»

Збентежений, відповідає: «Ні, я так не думаю»

Леопольд Кеніг з душу і повідомили: «Хлопчики з ентузіазмом. В автобусі є ейфорія. Але помірний. Нам ще далеко до Парижа “. До цих пір залишилося 11 етапів, шостої – на шосе. Гастрольного 2015 тепер може стати поєдинок «Все проти неба», в якому купа небо буде важко захиститися від альянсу через стайні.

«Може бути,” odkýve Кеніг. «Досить з них нещасні, і вони хочуть, щоб ми були як багато у відповідь.»

Але…чи будуть команди водія Sky працювати на захисті?

Або вони скажуть, що найкраща захист – це напад?

 

Leave a comment