Ханзал взяв тренера з Арізони в Будейовіце до пива і Чорної вежі

Він повинен був подолати на літаку близько 9500 кілометрів, щоб подивитися на нього, як у себе вдома в Чехії Будейовіце тренував хокей вперед Мартін Ганзала. Фітнес-тренер і дієтолог команди НХЛ Арізона Койоти, 29letého JP Major, послав клуб для управління.

«Hanzi досить зенітки, тому що він був посланий до нього міг бачити,» засміялася підготовки партнера Hanzalův вівторок, захисник динамо Москва Філіп Новак.

реальна причина відвідати кілька Phoenix явно відрізняється. “Я приїхав, щоб побачити Мартіна головним чином, щоб побачити, як він був після операції в літній час. Ми хотіли побачити, який прогрес був досягнутий і наскільки це фізично.Головне в тому, що Мартін був добре підготовлений до старту сезону, з ним тут, я можу допомогти, «сказав майор.

Навіть в НХЛ, але не дуже часто для фітнес-інструкторів ходили дивитися в літню пору підготовки своїх гравців по всьому світу. Ганзала, однак, має вирішальне значення для Арізона хокеїста, хочуть бути сто відсотків готові, чому є така перевага, і тому управління Меджори клуб вирушає до Чехії.

«Просто зосередитися на стабільності Мартіна і загальної центральній частині тіла. Коли вам потрібен гравець виходить на навпочіпки і годинник, як це баланс і як організм поводиться під час вправ на одній нозі в ногу рухів і партій, так, «сказав тренер Арізона, що він був в основному зацікавлений.

«Ми хочемо, щоб дійсно переконатися, що Мартін тренується добре.Це наша важлива частина у загадці “, сказав Дж. П. Майор.

До цих пір керівництво штату Арізона може відпочити. “Все добре, Мартін робить так, як він робить, і він добре працює. У мене немає коментарів «, сказав американський тренер, який також високо оцінив його колега Даніель сказав южночешской хто Ганзал і Новак веде.

Ческа колишніх молодіжний хокей, але я не шкодував грошей. У одному з вправ двох гравців протистояли один одному, і одному з них завжди доводилося копіювати рухи іншого.

“Hanzi, робіть менші кроки та ривки”.Як ти високо, так що ви схильні робити великі успіхи, і це не добре, «сказав він сказав vytáhlému нападника, коли він закінчив одну серію.

Потім два хокеїста релакс, вимірюється частота серцевих скорочень, і, коли він впав, як і раніше з самого початку. Перебування американського тренера в Південній Чехії не просто працювати. Після тренувань з Мартіном Ганзалом він прийняв на себе роль гіда, вказуючи майор повітового міста.

«Ми пішли в ніч на понеділок на мить до м’ясних магазинів, і сьогодні ми будемо йти до Чорної Вежі, так і з-Будейовіце бачить щось,» описаний після того, як у вівторок вихідний день тренування Ганзала, який в цьому році почнеться свій десятий сезон в НХЛ, а також в одній і тій же команди.

 

Leave a comment